Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sali Sports F.C JJUVENTUS F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Calascione met een sublieme pass. Coppini rent richting de bal. Camenzuli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camenzuli krijgt een gele kaart. Coppini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Coppini kan niet meer verder spelen. Giordemaina-Medici komt het veld opgelopen. Pirotta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sullivan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sali Sports F.C - JJUVENTUS F.C 1:0

12e minuut.
Daar is Parisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici met een sublieme pass. Pirotta is nu in balbezit. Pirotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Pirotta is nu in balbezit. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio verovert de bal door een tackle van achteren. Parisio probeert naar een medespeler te passen. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino haalt uit met een fantastische trap. Said bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sali Sports F.C 42%, JJUVENTUS F.C 58%.
Sali Sports F.C - JJUVENTUS F.C 1:0

57e minuut.
Ferrito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Evans met een snelle inworp. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini geeft een lange en hoge pass. Said probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lanzon geeft een hoge lob. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Agius ... Strafschop! Giordemaina-Medici roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Giordemaina-Medici kan niet meer verder spelen. Ellul komt het veld opgelopen. Pirotta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sali Sports F.C - JJUVENTUS F.C 2:0

80e minuut.
Parisio passt de bal in één keer door. Sciortino is nu in balbezit. Ferrito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrito krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sali Sports F.C 54%, JJUVENTUS F.C 46%.
Sali Sports F.C - JJUVENTUS F.C 2:0