Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
njik MAXWELL
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Casha haalt uit met een fantastische trap. Mula speelt de bal door. Cauchi kopt de bal weg. Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Portanier heeft problemen om de bal te vangen. Portanier met een sublieme pass. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Casha draait met de bal, schiet en ... Mula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Loporto met een sublieme pass. Daar is Pirotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirotta geeft de bal voor. Casha rent richting de bal. Casha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
njik - MAXWELL 0:1

12e minuut.
Grima onderschept slim de pass. Grima geeft de bal voor. Mallia is nu in balbezit. Delicata onderschept slim de pass. Delicata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
njik - MAXWELL 1:1

21e minuut.
Busuttil geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parisio de bal onder controle te krijgen. Bongailas geeft de bal voor. Klungelig pakt Delicata de bal. Delicata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trigona probeert naar een medespeler te passen. Delicata rent richting de bal. Grima is nu in balbezit. Grima draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Busietta kopt de bal weg. Cauchi rent richting de bal. Grima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grima krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: njik 51%, MAXWELL 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
njik - MAXWELL 1:1

75e minuut.
Cauchi rent richting de bal. Cauchi passt de bal in één keer door. Casha is nu in balbezit. Casha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Loporto de bal onder controle te krijgen. Mula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Cauchi verovert de bal door een tackle van achteren. Cauchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Parisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casha verovert de bal door een tackle van achteren. Casha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Loporto trapt de bal weg. Trigona is nu in balbezit. Trigona probeert naar een medespeler te passen. Portanier bereikt de bal nog maar net als eerste. Portanier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: njik 43%, MAXWELL 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
njik - MAXWELL 1:1