Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
طططكحظظو floriana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Musumeci rent richting de bal. Musumeci passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ellis de bal. Coreschi is nu in balbezit. Coreschi haalt uit met een fantastische trap. Fsadni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ellis rent richting de bal. Cassia onderschept slim de pass. Cassia passt de bal met de wreef. Falzon rent richting de bal. Falzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellis met de inworp. Muscat geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Xuereb speelt de bal door. Alessandro is nu in balbezit. Genovese heeft problemen om de bal te vangen. Genovese draait met de bal, schiet en ... Parisio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
طططكحظظو - floriana 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: طططكحظظو 56%, floriana 44%.
طططكحظظو - floriana 1:0

47e minuut.
Montebello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro draait met de bal, schiet en ... Parisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Alessandro onderschept slim de pass. Alessandro speelt de bal door. Genovese rent richting de bal. Genovese draait met de bal, schiet en ... Spiteri probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ricard met de inworp. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro geeft de bal voor. Genovese rent richting de bal. Genovese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
طططكحظظو - floriana 2:0

66e minuut.
Klungelig pakt Stafrace de bal. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Montebello bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese onderschept slim de pass. Genovese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Xuereb rent richting de bal. Xuereb geeft de bal voor. Montebello is nu in balbezit. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese schiet op doel. Parisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Spiteri geeft een lange en hoge pass. Alessandro kopt de bal weg. Cassola probeert naar een medespeler te passen. Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Alessandro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Falzon is nu in balbezit. Privitelli is nu in balbezit. Falzon verovert de bal door een tackle van achteren. Falzon schiet op doel. Fsadni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
طططكحظظو - floriana 2:1

86e minuut.
Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino geeft een lange en hoge pass. Privitelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stafrace kopt de bal weg. Alessandro rent richting de bal. Alessandro speelt de bal door. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon haalt uit met een fantastische trap. Fsadni bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: طططكحظظو 42%, floriana 58%.
طططكحظظو - floriana 2:1