Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floriana MAXWELL
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Falzon speelt de bal door. Portanier bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giordemaina krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Coreschi kopt de bal weg. Trigona is nu in balbezit. Trigona probeert naar een medespeler te passen. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
De Carlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soler rent richting de bal. Bonett is nu in balbezit. Soler onderschept slim de pass. Soler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler passt de bal in één keer door. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon schiet op doel. Mallia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De Carlo heeft problemen om de bal te vangen. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin probeert naar een medespeler te passen. Falzon is nu in balbezit. Falzon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Soler onderschept slim de pass. Soler speelt de bal door. Casha rent richting de bal. Casha draait met de bal, schiet en ... Spiteri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parisio bokst de bal weg.

43e minuut.
Montebello geeft een lange en hoge pass. Coreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreschi geeft een hoge lob. Casha rent richting de bal. Casha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - MAXWELL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 53%, MAXWELL 47%.
floriana - MAXWELL 0:1

68e minuut.
Bonett passt de bal zonder na te denken. Cassia is nu in balbezit. Busuttil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busuttil krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cassia probeert de bal met de borst te controleren. Trigona rent richting de bal. Trigona passt de bal zonder na te denken. Casha rent richting de bal. Casha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - MAXWELL 0:2

79e minuut.
Portanier met een snelle inworp. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina begaat een overtreding. Soler moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Soler kan niet meer verder spelen. Coleiro komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Giordemaina geeft een lange en hoge pass. Azzopardi is nu in balbezit. Falzon onderschept slim de pass. Falzon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Coleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Casha heeft problemen om de bal te vangen. Coleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spiteri de bal onder controle te krijgen. Parisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - MAXWELL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 69%, MAXWELL 31%.
floriana - MAXWELL 0:3