Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fifafc floriana
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Debono probeert naar een medespeler te passen. Dingli rent richting de bal. Giordemaina is nu in balbezit. Dingli onderschept slim de pass. Dingli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Borda rent richting de bal. Borda geeft een hoge lob. Dingli is nu in balbezit. Dingli haalt uit met een fantastische trap. Daar is Montebello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sciortino probeert naar een medespeler te passen. Falzon heeft problemen om de bal te vangen. Tabone is nu in balbezit. Falzon onderschept slim de pass. Falzon schiet op doel. Peplow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cassia bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda onderschept slim de pass. Borda speelt de bal door. Falzon is nu in balbezit. Falzon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Decesare komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Decesare passt de bal zonder na te denken. Debono is nu in balbezit. Debono passt de bal in één keer door. Dingli is nu in balbezit. Dingli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Debono onderschept slim de pass. Debono probeert naar een medespeler te passen. Dingli bereikt de bal nog maar net als eerste. Debono is nu in balbezit. Debono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stafrace geeft een hoge lob. Klungelig pakt Decesare de bal. Decesare geeft de bal voor. Dingli rent richting de bal. Dingli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tabone is nu in balbezit. Dingli probeert naar een medespeler te passen. Grixti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti draait met de bal, schiet en ... Parisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fifafc - floriana 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fifafc 32%, floriana 68%.
fifafc - floriana 1:0

57e minuut.
Edwards passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Cassia de bal onder controle te krijgen. Tabone begaat een overtreding. Tabone krijgt een gele kaart. Dingli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zahra komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cassia is nu in balbezit. Calascione onderschept slim de pass. Calascione passt de bal met de wreef. Falzon rent richting de bal. Falzon schiet op doel. Peplow bokst de bal weg.

64e minuut.
Tabone geeft een hoge lob. Grixti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti probeert naar een medespeler te passen. Zahra rent richting de bal. Zahra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Edwards probeert de bal met de borst te controleren. Edwards geeft de bal voor. Montebello rent richting de bal. Zahra is nu in balbezit. Zahra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fifafc - floriana 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fifafc 52%, floriana 48%.
fifafc - floriana 2:0