Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floriana fifafc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Giordemaina geeft de bal voor. Cachia heeft problemen om de bal te vangen. Falzon is nu in balbezit. Falzon schiet op doel. Peplow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - fifafc 1:0

13e minuut.
Gilford bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabone is nu in balbezit. Cassia is nu in balbezit. Falzon is nu in balbezit. Falzon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 62%, fifafc 38%.
floriana - fifafc 1:0

54e minuut.
Giordemaina kopt de bal weg. Zahra rent richting de bal. Stafrace onderschept slim de pass. Debono verovert de bal door een tackle van achteren. Debono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bondin rent richting de bal. Bondin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grixti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Debono geeft een lange en hoge pass. Parisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Giordemaina rent richting de bal. Giordemaina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gilford de bal. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - fifafc 2:0

77e minuut.
Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calascione probeert naar een medespeler te passen. Borda probeert naar een medespeler te passen. Zahra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahra schiet op doel. Parisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bonett bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda passt de bal zonder na te denken. Debono heeft problemen om de bal te vangen. Debono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Cassia de bal. Borda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonett begaat een overtreding. Bonett krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 63%, fifafc 37%.
floriana - fifafc 2:0