Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fvkif;b Sali Sports F.C
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 13.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Lanzon met een sublieme pass. Calascione rent richting de bal. Calascione passt de bal met de wreef. Pirotta is nu in balbezit. Pirotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gravina met een sublieme pass. Pirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotta passt de bal in één keer door. Coppini rent richting de bal. Coppini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fvkif;b - Sali Sports F.C 0:1

16e minuut.
Decesare is nu in balbezit. Mizzi onderschept slim de pass. Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... Said kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ferrito de bal onder controle te krijgen. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Calascione rent richting de bal. Saidon verovert de bal door een tackle van achteren. Saidon geeft een hoge lob. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Coppini met een sublieme pass. Calascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Paris begaat een overtreding. Paris krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ferrito rent richting de bal. Ferrito geeft de bal voor. Coppini rent richting de bal. Coppini schiet op doel. Vella kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pirotta is nu in balbezit. Pirotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fvkif;b - Sali Sports F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fvkif;b 43%, Sali Sports F.C 57%.
fvkif;b - Sali Sports F.C 0:2

50e minuut.
Hyzler rent richting de bal. Pirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyzler begaat een overtreding. Hyzler krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pirotta rent richting de bal. Hyzler rent richting de bal. Pirotta is nu in balbezit. Coppini rent richting de bal. Coppini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pirotta met een sublieme pass. Pirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotta geeft een hoge lob. Lanzon rent richting de bal. Lanzon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mizzi rent richting de bal. Decesare is nu in balbezit. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fvkif;b 52%, Sali Sports F.C 48%.
fvkif;b - Sali Sports F.C 0:2