Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charliepolis Medallion Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florenza met een harde bal richting middenveld. Pool speelt de bal door. Giordemaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alessandro is nu in balbezit. Arrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Arrigo passt de bal zonder na te denken. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fajila passt de bal met de wreef. Gauci is nu in balbezit. Giordemaina rent richting de bal. Gauci rent richting de bal. Gauci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pool geeft de bal voor. Borg is nu in balbezit. Borg passt de bal in één keer door. Giordemaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charliepolis 45%, Medallion Fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Charliepolis - Medallion Fc 0:0

56e minuut.
England heeft problemen om de bal te vangen. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro geeft een lange en hoge pass. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Arrigo de bal onder controle te krijgen. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. England bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro onderschept slim de pass. Alessandro geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Pool probeert naar een medespeler te passen. Fajila is nu in balbezit. Fajila passt de bal in één keer door. Gregory rent richting de bal. Gregory draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charliepolis - Medallion Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charliepolis 51%, Medallion Fc 49%.
Charliepolis - Medallion Fc 1:0