Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mega Pluszaki Malta-Saints FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 13.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Spencer is nu in balbezit. Spencer geeft de bal voor. Galdes kopt de bal weg. Musumeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Musumeci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Amato neemt de hoekschop. Daar is Hili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spencer is nu in balbezit. Spencer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Florian de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mega Pluszaki - Malta-Saints FC 1:0

12e minuut.
Daar is Torregiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preziosi speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani onderschept slim de pass. Torregiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stellini met de inworp. Galdes is nu in balbezit. Galdes passt de bal zonder na te denken. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mega Pluszaki - Malta-Saints FC 2:0

38e minuut.
Florian rent richting de bal. Florian geeft een hoge lob. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Zaffarese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mega Pluszaki - Malta-Saints FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mega Pluszaki 41%, Malta-Saints FC 59%.
Mega Pluszaki - Malta-Saints FC 3:0

59e minuut.
Sant rent richting de bal. Torregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani met een sublieme pass. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Zaffarese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Edwards passt de bal zonder na te denken. Galdes is nu in balbezit. Galdes geeft een hoge lob. Spencer is nu in balbezit. Spencer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Amato met een sublieme pass. Torregiani rent richting de bal. Torregiani probeert naar een medespeler te passen. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zaffarese trapt de bal weg. Curmi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mangion de bal. Musumeci rent richting de bal. Musumeci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mega Pluszaki 36%, Malta-Saints FC 64%.
Mega Pluszaki - Malta-Saints FC 3:0