Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charliepolis Mega Pluszaki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Axiaq kopt de bal weg. Daar is Torregiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabone probeert naar een medespeler te passen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ghirxi geeft de bal voor. Chetcuti rent richting de bal. Fleri Soler met een sublieme pass. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charliepolis 40%, Mega Pluszaki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Charliepolis - Mega Pluszaki 0:0

51e minuut.
Mangion geeft een hoge lob. Borg kopt de bal weg. Torregiani heeft problemen om de bal te vangen. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Arrigo passt de bal met de wreef. Fleri Soler rent richting de bal. Fleri Soler geeft een lange en hoge pass. Daar is Mangion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dougall met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borg met een snelle inworp. Ghirxi rent richting de bal. Ghirxi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Spencer met de inworp. Klungelig pakt Axiaq de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van England. England krijgt een gele kaart. Axiaq raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Axiaq kan niet meer verder spelen. Demicoli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charliepolis 44%, Mega Pluszaki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Charliepolis - Mega Pluszaki 0:0