Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mannac Studio ghaxaq
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mamo Mompalao rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamo Mompalao met de inworp. Pantalleresco is nu in balbezit. Pantalleresco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Despott passt de bal zonder na te denken. Calafato is nu in balbezit. Friggieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Friggieri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Borda speelt de bal door. Sciberras bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalli maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dalli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dalli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sciberras raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sciberras kan niet meer verder spelen. Tonna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mannac Studio 49%, ghaxaq 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mannac Studio - ghaxaq 0:0

49e minuut.
Borda rent richting de bal. Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda begaat een overtreding. Borda krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ciscaldi passt de bal in één keer door. Dingli rent richting de bal. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingli is nu in balbezit. Dingli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pantalleresco draait met de bal, schiet en ... Gilson probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pantalleresco zal de hoekschop nemen. Lautier kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mannac Studio 55%, ghaxaq 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mannac Studio - ghaxaq 0:0