Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monty Python FC Atleticos de Oakland
Hail Mary Tactiek ADIDAS 10
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 44.9
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Žeravica is nu in balbezit. Žeravica passt de bal zonder na te denken. Manukyan rent richting de bal. Ţigănaş onderschept slim de pass. Ţigănaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Gardner met een sublieme pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia speelt de bal door. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiekens haalt uit met een fantastische trap. De Vreese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hoàng Tiến stond buitenspel. Gardner neemt vlug de vrije trap. Ţigănaş kopt de bal weg. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiekens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monty Python FC - Atleticos de Oakland 0:1

15e minuut.
Ţigănaş is nu in balbezit. Met opzet legt Avalos zijn tegenspeler op de grond. Ţigănaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gardner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ţigănaş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pachev rent richting de bal. Pachev geeft een lange en hoge pass. Iarussi kopt de bal weg. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Gardner speelt de bal door. İbişov is nu in balbezit. İbişov probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Špidlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špidlen met een sublieme pass. Hoàng Tiến is nu in balbezit. Hoàng Tiến draait met de bal, schiet en ... Basti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kiekens rent richting de bal. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koukoularis is nu in balbezit. Koukoularis geeft een lange en hoge pass. Kogan is nu in balbezit. Žeravica onderschept slim de pass. Žeravica schiet op doel. Basti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monty Python FC 50%, Atleticos de Oakland 50%.
Monty Python FC - Atleticos de Oakland 0:1

50e minuut.
Kogan passt de bal met de wreef. Kiekens is nu in balbezit. Manukyan rent richting de bal. Kiekens onderschept slim de pass. Kiekens schiet op doel. De Vreese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Špidlen met een sublieme pass. Daar is Hoàng Tiến, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogan begaat een overtreding. Kogan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Koukoularis kopt de bal weg. Urrutia kan de bal niet met de borst controleren. Manukyan onderschept slim de pass. Kiekens onderschept slim de pass. Kiekens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dănciulescu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner speelt de bal door. Schenk geeft een hoge lob. Kiekens is nu in balbezit. Kiekens schiet op doel. De Vreese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monty Python FC 59%, Atleticos de Oakland 41%.
Monty Python FC - Atleticos de Oakland 0:1