Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. REAL ESPAÑA Monty Python FC
YISUS Tactiek Hail Mary
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Mihajlović kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihajlović maakt een afschuwelijke overtreding. Mihajlović krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jędryka heeft problemen om de bal te vangen. Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Komvolidis met een sublieme pass. Pallitta rent richting de bal. Pallitta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pešić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avalos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avalos kan niet meer verder spelen. Ghogheliani komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Mihajlović rent richting de bal. Mihajlović geeft een hoge lob. Ghogheliani probeert de bal met de borst te controleren. Pallitta is nu in balbezit. Pallitta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De Vreese probeert wanhopig de bal te grijpen. Pallitta rent richting de bal. Pallitta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ghogheliani heeft problemen om de bal te vangen. Pallitta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghogheliani. Pallitta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Komvolidis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 30%, Monty Python FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. REAL ESPAÑA - Monty Python FC 0:0

46e minuut.
Pachev speelt de bal door. Klungelig pakt Ghogheliani de bal. Ghogheliani geeft een lange en hoge pass. Pallitta rent richting de bal. Pallitta haalt uit met een fantastische trap. De Vreese bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pešić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komvolidis is nu in balbezit. Komvolidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Monty Python FC 1:0

57e minuut.
Ghogheliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallitta verovert de bal door een tackle van achteren. Komvolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallitta rent richting de bal. Pallitta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ilovan met een sublieme pass. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper begaat een overtreding. Chiper krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Romeiro is nu in balbezit. Poledica bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeiro onderschept slim de pass. Daar is Romeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pallitta is nu in balbezit. Ghogheliani rent richting de bal. Pallitta onderschept slim de pass. Pallitta draait met de bal, schiet en ... De Vreese werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Romeiro is nu in balbezit. Romeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Monty Python FC 2:0

82e minuut.
Špidlen passt de bal in één keer door. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski met een sublieme pass. Pallitta rent richting de bal. Pallitta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 26%, Monty Python FC 74%.
FC. REAL ESPAÑA - Monty Python FC 2:0