Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motagua1928 los indestuctribles
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Casco rent richting de bal. Juarez rent richting de bal. Juarez passt de bal zonder na te denken. Cuellar rent richting de bal. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Juarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier passt de bal zonder na te denken. Elvir rent richting de bal. Elvir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sabillon probeert de bal met de borst te controleren. Peralta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabillon. Sabillon krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gaitan geeft de bal voor. Irias rent richting de bal. Irias schiet op doel. Sabillon probeert de bal aan de voet te houden. Cardona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua1928 - los indestuctribles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua1928 45%, los indestuctribles 55%.
Motagua1928 - los indestuctribles 1:0

47e minuut.
Sabillon geeft een lange en hoge pass. Jacques kopt de bal weg. Vigil is nu in balbezit. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Daar is Elvir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaitan krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bier kopt de bal weg. Klungelig pakt Galo de bal. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... Benitez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motagua1928 - los indestuctribles 1:1

77e minuut.
Cuellar rent richting de bal. Bier is nu in balbezit. Cuellar is nu in balbezit. Bier is nu in balbezit. Bier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua1928 53%, los indestuctribles 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motagua1928 - los indestuctribles 1:1