Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real nacaome Calzonetas F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Cerrato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonie verovert de bal door een tackle van achteren. Andonie geeft de bal voor. Suarez is nu in balbezit. Suarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real nacaome - Calzonetas F.C. 0:1

19e minuut.
Garces geeft de bal voor. Ferrera is nu in balbezit. Bocanegra begaat een overtreding. Bocanegra krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bacca zal de hoekschop nemen. Cerrato is nu in balbezit. Carías rent richting de bal. Carías haalt uit met een fantastische trap. De Luca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real nacaome - Calzonetas F.C. 1:1

24e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Zamora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarado raakt geblesseerd tijdens het duel. Martino met een snel genomen vrije trap. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrázola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Inworp. Briceño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Bueso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real nacaome - Calzonetas F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nacaome 49%, Calzonetas F.C. 51%.
real nacaome - Calzonetas F.C. 1:2

49e minuut.
Peralta probeert naar een medespeler te passen. Garces rent richting de bal. Martino probeert naar een medespeler te passen. Suarez is nu in balbezit. Suarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een hoge lob. Figueroa kopt de bal weg. Cerrato is nu in balbezit. Cerrato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carías met een sublieme pass. Klungelig pakt Bueso de bal. Alvarado is nu in balbezit. Suarez rent richting de bal. Suarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briceño met een snelle inworp. Martino probeert naar een medespeler te passen. Suarez rent richting de bal. Suarez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Garces is nu in balbezit. Garces geeft een lange en hoge pass. Peralta kopt de bal weg. Daar is Cerrato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerrato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real nacaome - Calzonetas F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nacaome 37%, Calzonetas F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real nacaome - Calzonetas F.C. 2:2