Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mangos Pichicreation
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Chicas verovert de bal door een tackle van achteren. Bogran rent richting de bal. Kim met een sublieme pass. Banegas is nu in balbezit. Banegas schiet op doel. Tablas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Erazo is nu in balbezit. Erazo geeft een lange en hoge pass. Daar is Asfura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banegas rent richting de bal. Banegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mangos - Pichicreation 1:0

18e minuut.
Gomero onderschept slim de pass. Gomero geeft een lange en hoge pass. Donaire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D´costa is nu in balbezit. D´costa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Almendra passt de bal in één keer door. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogran. Bogran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mangos 54%, Pichicreation 46%.
los mangos - Pichicreation 1:0

51e minuut.
Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogran verovert de bal door een tackle van achteren. Bogran met een sublieme pass. Banegas rent richting de bal. Banegas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Nazar rent richting de bal. Núñez onderschept slim de pass. Núñez passt de bal zonder na te denken. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tercero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bogran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nazar de bal. Tercero is nu in balbezit. D´costa rent richting de bal. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jovel trapt de bal weg van het doel. Erazo kopt de bal weg. Núñez rent richting de bal. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chicas speelt de bal door. Klungelig pakt Curry de bal. Chicas onderschept slim de pass. Chicas geeft de bal voor. D´costa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los mangos - Pichicreation 1:1

84e minuut.
D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa geeft de bal voor. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tercero onderschept slim de pass. Tercero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicas verovert de bal door een tackle van achteren. Chicas met een sublieme pass. Tercero is nu in balbezit. Tercero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mangos 64%, Pichicreation 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los mangos - Pichicreation 1:1