Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los indestuctribles Fc Tavos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Pineda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barón. Pineda raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaitan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Juarez passt de bal in één keer door. Aldana rent richting de bal. Bier onderschept slim de pass. Bier draait met de bal, schiet en ... Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dacarett geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suarez de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los indestuctribles - Fc Tavos 0:1

37e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een lange en hoge pass. Juarez kopt de bal weg. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 38%, Fc Tavos 62%.
los indestuctribles - Fc Tavos 0:1

47e minuut.
Suarez met de inworp. Elvir is nu in balbezit. Elvir geeft een lange en hoge pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Pineda de bal onder controle te krijgen. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Barón rent richting de bal. Barón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Juarez rent richting de bal. Juarez geeft een hoge lob. Benegas met een sublieme pass. Barón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los indestuctribles - Fc Tavos 1:1

82e minuut.
Bier rent richting de bal. Bier passt de bal in één keer door. Canales is nu in balbezit. Cuellar onderschept slim de pass. Cuellar schiet op doel. Barón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Aldana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juarez met de inworp. Bier is nu in balbezit. Bier geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 48%, Fc Tavos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los indestuctribles - Fc Tavos 1:1