Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pichicreation real nacaome
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Núñez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cañas de bal. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Ferrera kan de bal niet met de borst controleren. Almendra onderschept slim de pass. Almendra passt de bal met de wreef. Chou rent richting de bal. Chou draait met de bal, schiet en ... Arrázola bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almendra met een snelle inworp. Chou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chou haalt uit met een fantastische trap. Peralta probeert de bal aan de voet te houden. Arrázola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bueso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almendra met de inworp. Chou rent richting de bal. Chou geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D´costa is nu in balbezit. Paal! D´costa rent richting de bal. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pichicreation - real nacaome 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 26%, real nacaome 74%.
Pichicreation - real nacaome 1:0

57e minuut.
Chicas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cerrato komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gomero passt de bal met de wreef. Chou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora is nu in balbezit. Chou verovert de bal door een tackle van achteren. Chou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bustillo passt de bal met de wreef. Cerrato rent richting de bal. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato onderschept slim de pass. Cerrato geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bustillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gomero met een snelle inworp. Chou rent richting de bal. Chou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 37%, real nacaome 63%.
Pichicreation - real nacaome 1:0