Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calzonetas F.C. los mangos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Baldemar onderschept slim de pass. Andonie onderschept slim de pass. Andonie speelt de bal door. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bogran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banegas de bal. Carías rent richting de bal. Banegas verovert de bal door een tackle van achteren. Banegas draait met de bal, schiet en ... Turcios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra geeft een hoge lob. Daar is Valladares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calzonetas F.C. - los mangos 1:0

36e minuut.
Angel probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Suarez de bal. Suarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Elias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kim de bal. Kim passt de bal zonder na te denken. Banegas is nu in balbezit. Banegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Elias met de inworp. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo geeft de bal voor. Banegas is nu in balbezit. Banegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calzonetas F.C. - los mangos 1:1

44e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal in één keer door. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calzonetas F.C. 57%, los mangos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calzonetas F.C. - los mangos 1:1

46e minuut.
Angel passt de bal met de wreef. Elias rent richting de bal. Elias passt de bal in één keer door. Banegas rent richting de bal. Banegas draait met de bal, schiet en ... Turcios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De Luca verovert de bal door een tackle van achteren. De Luca geeft de bal voor. Donaire rent richting de bal. Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Suarez draait met de bal, schiet en ... Jovel bokst de bal weg. Daar is Valladares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valladares de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calzonetas F.C. - los mangos 2:1

61e minuut.
Angel passt de bal met de wreef. Donaire is nu in balbezit. Suarez onderschept slim de pass. Suarez haalt uit met een fantastische trap. Jovel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De Luca geeft de bal voor. Inworp. Baldemar met de inworp. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kim passt de bal in één keer door. Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogran speelt de bal door. Banegas rent richting de bal. Banegas draait met de bal, schiet en ... Turcios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calzonetas F.C. 48%, los mangos 52%.
Calzonetas F.C. - los mangos 2:1