Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Noe real nacaome
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 14.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Becerra rent richting de bal. Mencia rent richting de bal. Mencia speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Becerra passt de bal met de wreef. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ... Arrázola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - real nacaome 1:0

17e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta onderschept slim de pass. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Talbott onderschept slim de pass. Talbott speelt de bal door. Carías is nu in balbezit. Carías haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De León de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Noe - real nacaome 1:1

28e minuut.
Mencia heeft problemen om de bal te vangen. Mencia probeert naar een medespeler te passen. Peralta is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Becerra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lemus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Carías rent richting de bal. Carías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - real nacaome 1:2

44e minuut.
Becerra probeert naar een medespeler te passen. Mencia is nu in balbezit. Mencia met een sublieme pass. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap. Arrázola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Noe - real nacaome 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 44%, real nacaome 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Noe - real nacaome 2:2

52e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal zonder na te denken. Carías heeft problemen om de bal te vangen. Talbott rent richting de bal. Talbott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - real nacaome 2:3

65e minuut.
Ulloa controleert de bal met de borst. Ulloa passt de bal in één keer door. Medina rent richting de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De León onderschept slim de pass. De León geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacca met de inworp. Talbott geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carías heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - real nacaome 2:4

84e minuut.
Ochoa passt de bal met de wreef. Lemus speelt de bal door. Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - real nacaome 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 62%, real nacaome 38%.
Club Noe - real nacaome 3:4