Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pichicreation los indestuctribles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Gaitan met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal met de wreef. D´costa rent richting de bal. D´costa schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardona met een sublieme pass. Gaitan kopt de bal weg. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bier speelt de bal door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte rent richting de bal. Bier verovert de bal door een tackle van achteren. Bier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Almendra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chavez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sabillon de bal onder controle te krijgen. D´costa is nu in balbezit. D´costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft een lange en hoge pass. Flores probeert de bal met de borst te controleren. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa haalt uit met een fantastische trap. Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gaitan rent richting de bal. Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Frejie probeert naar een medespeler te passen. D´costa rent richting de bal. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pichicreation - los indestuctribles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 50%, los indestuctribles 50%.
Pichicreation - los indestuctribles 1:0

87e minuut.
Chicas is nu in balbezit. Tercero rent richting de bal. Tercero met een sublieme pass. D´costa rent richting de bal. D´costa schiet op doel. Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D´costa rent richting de bal. D´costa draait met de bal, schiet en ... Cardona bokst de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pichicreation - los indestuctribles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 37%, los indestuctribles 63%.
Pichicreation - los indestuctribles 2:0