Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los indestuctribles Pichicreation
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Cardona trapt de bal weg. Elvir kopt de bal weg. Gaitan heeft problemen om de bal te vangen. D´costa is nu in balbezit. D´costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Elvir rent richting de bal. Tercero is nu in balbezit. Tercero probeert naar een medespeler te passen. D´costa rent richting de bal. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal zonder na te denken. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa schiet op doel. Cardona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
los indestuctribles - Pichicreation 0:1

38e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Frejie is nu in balbezit. Bier maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bier naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 75%, Pichicreation 25%.
los indestuctribles - Pichicreation 0:1

60e minuut.
Sabillon kopt de bal weg. Elvir rent richting de bal. Tercero begaat een overtreding. Tercero krijgt een gele kaart. Elvir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Elvir rent richting de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir rent richting de bal. Núñez onderschept slim de pass. Núñez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Núñez rent richting de bal. Núñez geeft een lange en hoge pass. Sabillon is nu in balbezit. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tercero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Suarez met een snelle inworp. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir passt de bal in één keer door. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa draait met de bal, schiet en ... Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 74%, Pichicreation 26%.
los indestuctribles - Pichicreation 0:1