Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calzonetas F.C. Club Noe
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Ulloa passt de bal zonder na te denken. Medina is nu in balbezit. Becerra rent richting de bal. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel. Turcios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Solano geeft de bal voor. Carías kopt de bal weg. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suarez rent richting de bal. Suarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Carías verovert de bal door een tackle van achteren. Carías probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Inworp. Garces met een snelle inworp. Martino probeert naar een medespeler te passen. Suarez is nu in balbezit. Suarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ulloa met een sublieme pass. Angel rent richting de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calzonetas F.C. 48%, Club Noe 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calzonetas F.C. - Club Noe 0:0

56e minuut.
Martino rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino begaat een overtreding. Solano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Solano kan niet meer verder spelen. Ochoa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mencia rent richting de bal. Mencia speelt de bal door. Angel rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina draait met de bal, schiet en ... Turcios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calzonetas F.C. 58%, Club Noe 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calzonetas F.C. - Club Noe 0:0