Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tavos real nacaome
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana onderschept slim de pass. Aldana geeft een hoge lob. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta geeft een hoge lob. Cañas is nu in balbezit. Barón rent richting de bal. Barón draait met de bal, schiet en ... Arrázola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tavos - real nacaome 1:0

24e minuut.
Peralta rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Vasquez speelt de bal door. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tavos - real nacaome 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tavos 52%, real nacaome 48%.
Fc Tavos - real nacaome 2:0

46e minuut.
Vasquez is nu in balbezit. Vasquez geeft de bal voor. Bustillo speelt de bal door. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Aldana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerrato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talbott is nu in balbezit. Talbott geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales onderschept slim de pass. Canales geeft de bal voor. Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tavos 67%, real nacaome 33%.
Fc Tavos - real nacaome 2:0