Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motagua1928 real nacaome
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Klungelig pakt Armijo de bal. Bacca rent richting de bal. Armijo begaat een overtreding. Bacca roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bacca kan niet meer verder spelen. Herrera komt het veld opgelopen.

20e minuut.
D´costa probeert naar een medespeler te passen. Bueso is nu in balbezit. Irias verovert de bal door een tackle van achteren. Irias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua1928 - real nacaome 1:0

39e minuut.
Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D´costa onderschept slim de pass. D´costa met een sublieme pass. Irias rent richting de bal. Irias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Carías schiet op doel. Klungelig pakt Cerrato de bal. Casco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua1928 36%, real nacaome 64%.
Motagua1928 - real nacaome 1:0

46e minuut.
Ferrera is nu in balbezit. Jacques onderschept slim de pass. Jacques probeert naar een medespeler te passen. Daar is Irias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Irias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahomar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zamora rent richting de bal. Armijo onderschept slim de pass. Armijo probeert naar een medespeler te passen. Mahomar heeft problemen om de bal te vangen. Mahomar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Carías is nu in balbezit. Talbott is nu in balbezit. Carías is nu in balbezit. Carías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motagua1928 - real nacaome 1:1

80e minuut.
Bueso is nu in balbezit. Mahomar verovert de bal door een tackle van achteren. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa schiet op doel. Arrázola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Casco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castellanos komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Armijo geeft een hoge lob. Peralta geeft een hoge lob. Daar is Gaitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbott rent richting de bal. Talbott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua1928 - real nacaome 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua1928 60%, real nacaome 40%.
Motagua1928 - real nacaome 1:2