Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pichicreation Fc Tavos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Almendra onderschept slim de pass. Almendra geeft de bal voor. Guerra kopt de bal weg. Barón rent richting de bal. Barón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Chavez met een sublieme pass. Almendra is nu in balbezit. Almendra geeft een lange en hoge pass. Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D´costa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal zonder na te denken. Vasquez is nu in balbezit. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pichicreation - Fc Tavos 0:1

26e minuut.
Frejie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicas met een sublieme pass. Klungelig pakt D´costa de bal. D´costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Canales geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almendra met de inworp. Tercero is nu in balbezit. Tercero geeft een hoge lob. Guillen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Talbott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D´costa rent richting de bal. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pichicreation - Fc Tavos 1:1

39e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Vasquez rent richting de bal. Vasquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vasquez is nu in balbezit. Vasquez geeft een hoge lob. Chavez heeft problemen om de bal te vangen. Barón is nu in balbezit. Barón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 61%, Fc Tavos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pichicreation - Fc Tavos 1:1

49e minuut.
Del Cid met een harde bal richting middenveld. Tercero rent richting de bal. Tercero speelt de bal door. D´costa rent richting de bal. D´costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pichicreation - Fc Tavos 2:1

51e minuut.
Chicas passt de bal met de wreef. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra speelt de bal door. Barón is nu in balbezit. Barón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Barón passt de bal in één keer door. Chicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta maakt een afschuwelijke overtreding. Peralta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 39%, Fc Tavos 61%.
Pichicreation - Fc Tavos 2:1