Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mangos Club Noe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal in één keer door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valladares de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Becerra is nu in balbezit. Torres rent richting de bal. Becerra met een sublieme pass. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mangos - Club Noe 0:1

19e minuut.
Vigil probeert naar een medespeler te passen. Mencia probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina draait met de bal, schiet en ... Donaire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Vigil de bal. Torres speelt de bal door. Nazar heeft problemen om de bal te vangen. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jovel speelt de bal door. Becerra kopt de bal weg. Donaire probeert de bal aan de voet te houden. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Elias met de inworp. Nazar rent richting de bal. Nazar geeft een lange en hoge pass. Banegas rent richting de bal. Banegas draait met de bal, schiet en ... Aleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mangos 65%, Club Noe 35%.
los mangos - Club Noe 0:1

50e minuut.
Kim rent richting de bal. Vigil onderschept slim de pass. Vigil probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mangos - Club Noe 0:2

55e minuut.
Kim kopt de bal weg. Bogran is nu in balbezit. Bogran probeert naar een medespeler te passen. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aleman trapt de bal weg. Becerra is nu in balbezit. Becerra passt de bal zonder na te denken. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. Jovel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mangos - Club Noe 0:3

75e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra met een sublieme pass. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. Jovel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los mangos - Club Noe 0:4

88e minuut.
Banegas rent richting de bal. De León verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kim. Kim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mangos 54%, Club Noe 46%.
los mangos - Club Noe 0:4