Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Noe Pichicreation
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra passt de bal met de wreef. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - Pichicreation 1:0

6e minuut.
Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Medina is nu in balbezit. Medina draait met de bal, schiet en ... Del Cid bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - Pichicreation 2:0

19e minuut.
Ulloa speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina schiet op doel. Del Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez geeft een lange en hoge pass. D´costa springt en kopt de bal. Gomero geeft een lange en hoge pass. Aleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De León rent richting de bal. De León geeft een hoge lob. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 59%, Pichicreation 41%.
Club Noe - Pichicreation 2:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aleman trapt de bal weg. Chavez kopt de bal weg. Tercero rent richting de bal. Tercero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil geeft de bal voor. Núñez geeft een hoge lob. D´costa is nu in balbezit. D´costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - Pichicreation 2:1

59e minuut.
Solano is nu in balbezit. Núñez rent richting de bal. Núñez passt de bal in één keer door. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Noe - Pichicreation 2:2

64e minuut.
Aleman met een sublieme pass. Chicas kopt de bal weg. Tercero is nu in balbezit. Tercero schiet op doel. Rosales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Medina speelt de bal door. Becerra rent richting de bal. Chicas onderschept slim de pass. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 57%, Pichicreation 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Noe - Pichicreation 2:2