Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pichicreation Club Noe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Del Cid met een harde bal richting middenveld. Tercero kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosales de bal. D´costa is nu in balbezit. D´costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Solano speelt de bal door. Ulloa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tercero. Tercero krijgt een gele kaart. Ulloa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pichicreation - Club Noe 0:1

23e minuut.
Núñez speelt de bal door. Almendra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solano. Solano krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Duarte trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tercero de bal. Ulloa rent richting de bal. Tercero verovert de bal door een tackle van achteren. Tercero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 40%, Club Noe 60%.
Pichicreation - Club Noe 0:1

53e minuut.
Núñez kopt de bal weg. Klungelig pakt D´costa de bal. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Asfura rent richting de bal. Asfura passt de bal met de wreef. Chicas kan de bal niet met de borst controleren. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra passt de bal zonder na te denken. Tercero is nu in balbezit. Tercero schiet op doel. Rosales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pichicreation - Club Noe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pichicreation 38%, Club Noe 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pichicreation - Club Noe 1:1