Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mangos Fc Tavos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Curry heeft problemen om de bal te vangen. Ortega onderschept slim de pass. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana onderschept slim de pass. Aldana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barón de bal. Barón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bogran kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldana de bal. Kim begaat een overtreding. Kim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mangos 45%, Fc Tavos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los mangos - Fc Tavos 0:0

49e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldemar met de inworp. Kim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Baldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana geeft de bal voor. Barón rent richting de bal. Barón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta met een sublieme pass. Barón is nu in balbezit. Barón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Banegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erazo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Codina. Codina krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Baldemar is nu in balbezit. Aldana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baldemar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft de bal voor. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mangos 47%, Fc Tavos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los mangos - Fc Tavos 0:0