Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swain FC barcelona fc de españa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Aleman rent richting de bal. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano passt de bal zonder na te denken. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Barón is nu in balbezit. Barón geeft een hoge lob. Daar is Jaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codina rent richting de bal. Codina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Juarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaar speelt de bal door. Vi controleert de bal met de borst. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina draait met de bal, schiet en ... Padilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi probeert naar een medespeler te passen. Codina rent richting de bal. Codina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Juarez de bal onder controle te krijgen. Padilla bokst de bal weg.

26e minuut.
Inworp. Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rene heeft problemen om de bal te vangen. Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Codina passt de bal in één keer door. Macia is nu in balbezit. Macia geeft de bal voor. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Doeltrap. Padilla trapt de bal weg. Serrano kopt de bal weg. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swain FC - barcelona fc de españa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swain FC 53%, barcelona fc de españa 47%.
Swain FC - barcelona fc de españa 1:0

49e minuut.
Barón passt de bal met de wreef. Vi is nu in balbezit. Vi passt de bal met de wreef. Codina is nu in balbezit. Codina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rene. Aleman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aleman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codina is nu in balbezit. Codina haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Aleman onderschept slim de pass. Aleman met een sublieme pass. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swain FC - barcelona fc de españa 1:1

58e minuut.
Codina heeft problemen om de bal te vangen. Codina passt de bal in één keer door. Galdamez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swain FC - barcelona fc de españa 1:2

72e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Urquia de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tablas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tablas speelt de bal door. Carías kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Codina is nu in balbezit. Vasquez rent richting de bal. Codina onderschept slim de pass. Vi rent richting de bal. Vi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
D´costa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bocanegra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swain FC 53%, barcelona fc de españa 47%.
Swain FC - barcelona fc de españa 1:2