Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
midence fc Melvin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Purrunga rent richting de bal. Luque geeft een hoge lob. Castellanos is nu in balbezit. Mayes onderschept slim de pass. Mayes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - Melvin 1:0

8e minuut.
Zambrano neemt de hoekschop. Benedit kopt de bal weg. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midence fc 68%, Melvin 32%.
midence fc - Melvin 1:0

66e minuut.
Talbott verovert de bal door een tackle van achteren. Talbott speelt de bal door. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
midence fc - Melvin 1:1

69e minuut.
Juarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talbott is nu in balbezit. Talbott probeert naar een medespeler te passen. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gaitan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zambrano met de inworp. Talbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrasco met een harde bal richting middenveld. Escoto kopt de bal weg. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Galvez met de inworp. Talbott rent richting de bal. Bulnes rent richting de bal. Talbott verovert de bal door een tackle van achteren. Talbott haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midence fc 49%, Melvin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
midence fc - Melvin 1:1