Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melvin midence fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Enamorado geeft een hoge lob. Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Matute geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mayes de bal. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bulnes rent richting de bal. Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulnes krijgt een gele kaart. Benedit raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Benedit kan niet meer verder spelen. Del Cid komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Escoto heeft problemen om de bal te vangen. Escoto geeft de bal voor. Mayes heeft problemen om de bal te vangen. Mayes schiet op doel. Vasquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melvin - midence fc 0:1

17e minuut.
Bulnes speelt de bal door. Mayes rent richting de bal. Mena is nu in balbezit. Mayes onderschept slim de pass. Mayes schiet op doel. Vasquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Melvin - midence fc 0:2

21e minuut.
Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello begaat een overtreding. Coello krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Purrunga is nu in balbezit. Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal met de wreef. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melvin - midence fc 0:3

39e minuut.
Del Cid onderschept slim de pass. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez is nu in balbezit. Galvez geeft een hoge lob. Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melvin 51%, midence fc 49%.
Melvin - midence fc 0:3

52e minuut.
Zano met een sublieme pass. Inworp. Barrientos met een snelle inworp. Enamorado probeert de bal met de borst te controleren. Enamorado probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Mayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayes passt de bal met de wreef. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Galvez passt de bal met de wreef. Trujillo bokst de bal weg.

76e minuut.
Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid geeft een hoge lob. Barrientos geeft de bal voor. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Talbott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luque is nu in balbezit. Luque passt de bal met de wreef. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melvin 64%, midence fc 36%.
Melvin - midence fc 0:3