Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melvin Swain FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Asfura met de inworp. Barón heeft problemen om de bal te vangen. Barón geeft een hoge lob. Codina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vasquez met een harde bal richting middenveld. Talbott kopt de bal weg. Codina rent richting de bal. Codina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vi is nu in balbezit. Vi passt de bal in één keer door. Codina is nu in balbezit. Codina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melvin - Swain FC 0:1

15e minuut.
Aleman met een sublieme pass. D´costa probeert naar een medespeler te passen. Macia rent richting de bal. Juarez met een sublieme pass. Codina is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Galvez passt de bal in één keer door. Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit passt de bal zonder na te denken. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Asfura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urquia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melvin - Swain FC 1:1

32e minuut.
Inworp. Mena met de inworp. Asfura speelt de bal door. Codina is nu in balbezit. Codina draait met de bal, schiet en ... Vasquez bokst de bal weg.

40e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal in één keer door. Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Castellanos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melvin 62%, Swain FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melvin - Swain FC 1:1

48e minuut.
Galvez met een snelle inworp. Talbott rent richting de bal. Talbott geeft de bal voor. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Tablas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

50e minuut.
Barón met een sublieme pass. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina onderschept slim de pass. Codina draait met de bal, schiet en ... Vasquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melvin - Swain FC 1:2

57e minuut.
D´costa met een harde bal richting middenveld. Vi probeert de bal met de borst te controleren. Vi passt de bal zonder na te denken. Codina rent richting de bal. Codina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vasquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Purrunga is nu in balbezit. Vi is nu in balbezit. Vi passt de bal in één keer door. Daar is Codina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Talbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbott passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abudoj de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melvin 52%, Swain FC 48%.
Melvin - Swain FC 1:2