Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koksohimik Realespaña
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Fong rent richting de bal. Fong schiet op doel. Rubio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksohimik - Realespaña 0:1

27e minuut.
Ceballos is nu in balbezit. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón geeft de bal voor. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Inworp. Galdamez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos schiet op doel. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksohimik - Realespaña 0:2

37e minuut.
Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos passt de bal met de wreef. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong draait met de bal, schiet en ... Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksohimik - Realespaña 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksohimik 51%, Realespaña 49%.
Koksohimik - Realespaña 0:3

62e minuut.
Daar is Diaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista passt de bal in één keer door. Ferrera is nu in balbezit. Ferrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Evangelista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barjum komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ceballos kopt de bal weg. Barjum rent richting de bal. Diaz rent richting de bal. Barjum verovert de bal door een tackle van achteren. Barjum geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Nolasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera rent richting de bal. Ceballos verovert de bal door een tackle van achteren. Ceballos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksohimik - Realespaña 0:4

78e minuut.
Inworp. Barjum met de inworp. Garmendia speelt de bal door. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksohimik 38%, Realespaña 62%.
Koksohimik - Realespaña 0:4