Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realespaña Swain FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


10e minuut.
Urquia geeft een hoge lob. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi rent richting de bal. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chavarria de bal. Codina verovert de bal door een tackle van achteren. Codina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realespaña - Swain FC 0:1

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zapata niet meer kan verder spelen. Macia komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Codina is nu in balbezit. Codina passt de bal met de wreef. Chavarria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Aleman is nu in balbezit. Ceballos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceballos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ceballos rent richting de bal. Ceballos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chavarria de bal onder controle te krijgen. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aleman rent richting de bal. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman begaat een overtreding. Ceballos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ceballos kan niet meer verder spelen. Griffin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realespaña 57%, Swain FC 43%.
Realespaña - Swain FC 0:1

50e minuut.
Aleman probeert naar een medespeler te passen. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena onderschept slim de pass. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Aleman passt de bal zonder na te denken. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pinto zijn tegenspeler op de grond. Codina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin probeert naar een medespeler te passen. Fong is nu in balbezit. Fong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fong is nu in balbezit. Fong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Realespaña - Swain FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realespaña 47%, Swain FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Realespaña - Swain FC 1:1