Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona fc de españa Realespaña
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Daar is Chavarria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarria geeft een lange en hoge pass. Serrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griffin is nu in balbezit. Griffin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Rene passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Chavarria is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Griffin passt de bal in één keer door. Jaar rent richting de bal. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong haalt uit met een fantastische trap. Padilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona fc de españa - Realespaña 0:1

30e minuut.
Rene bereikt de bal nog maar net als eerste. Rene geeft de bal voor. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona fc de españa - Realespaña 1:1

33e minuut.
Daar is Chavarria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona fc de españa - Realespaña 2:1

35e minuut.
Griffin onderschept slim de pass. Fong heeft problemen om de bal te vangen. Griffin rent richting de bal. Klungelig pakt Griffin de bal. Griffin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gómez rent richting de bal. Aviles rent richting de bal. Aviles passt de bal zonder na te denken. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona fc de españa 56%, Realespaña 44%.
barcelona fc de españa - Realespaña 2:1

73e minuut.
Chavarria probeert naar een medespeler te passen. Fong is nu in balbezit. Jaar verovert de bal door een tackle van achteren. Griffin onderschept slim de pass. Griffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona fc de españa 61%, Realespaña 39%.
barcelona fc de españa - Realespaña 2:1