Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EUROSTILE FC midence fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasso is nu in balbezit. Lasso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Coello speelt de bal door. Mayes rent richting de bal. Coto is nu in balbezit. Mayes onderschept slim de pass. Mayes haalt uit met een fantastische trap. Arambu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bulnes probeert de bal met de borst te controleren. Bulnes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abad geeft een lange en hoge pass. Acevedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Luque de bal. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bulnes rent richting de bal. Bulnes passt de bal in één keer door. Puerto rent richting de bal. Puerto schiet op doel. Trujillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUROSTILE FC - midence fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUROSTILE FC 49%, midence fc 51%.
EUROSTILE FC - midence fc 1:0

70e minuut.
Escoto rent richting de bal. Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal met de wreef. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Aguilera met een snelle inworp. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto geeft een lange en hoge pass. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ... Arambu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EUROSTILE FC - midence fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUROSTILE FC 52%, midence fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EUROSTILE FC - midence fc 1:1