Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
midence fc liga deapuyo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Matute met een sublieme pass. Chacon speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes schiet op doel. Bustillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een hoge lob. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Mayes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - liga deapuyo 1:0

20e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Donaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire onderschept slim de pass. Donaire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Matute geeft een hoge lob. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto met een sublieme pass. Klungelig pakt Mayes de bal. Mayes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena passt de bal zonder na te denken. Cueva is nu in balbezit. Cueva schiet op doel. Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Donaire rent richting de bal. Donaire schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaitan de bal onder controle te krijgen. Cueva rent richting de bal. Cueva draait met de bal, schiet en ... Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ucles rent richting de bal. Coello onderschept slim de pass. Coello passt de bal in één keer door. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ... Bustillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - liga deapuyo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midence fc 48%, liga deapuyo 52%.
midence fc - liga deapuyo 2:0

47e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales geeft een hoge lob. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes onderschept slim de pass. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cartagena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cueva rent richting de bal. Luque begaat een overtreding. Cueva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cueva kan niet meer verder spelen. Tejeda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Matute geeft een hoge lob. Inworp. Velásquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Aguilera rent richting de bal. Met opzet legt Velásquez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Velásquez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Velásquez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midence fc 56%, liga deapuyo 44%.
midence fc - liga deapuyo 2:0