Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EUROSTILE FC Swain FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Macoto rent richting de bal. Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomón is nu in balbezit. Aleman met een sublieme pass. Salomón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Macia probeert naar een medespeler te passen. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Codina rent richting de bal. Codina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salomón is nu in balbezit. Codina verovert de bal door een tackle van achteren. Coto rent richting de bal. Codina onderschept slim de pass. Codina schiet op doel. Arambu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUROSTILE FC 54%, Swain FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EUROSTILE FC - Swain FC 0:0

46e minuut.
Mena rent richting de bal. Escroto is nu in balbezit. Oliva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliva krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Salomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomón passt de bal met de wreef. Macoto is nu in balbezit. Macoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert D´costa de bal onder controle te krijgen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Codina de bal. Codina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Codina passt de bal in één keer door. Acevedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asfura. Asfura krijgt een gele kaart. Acevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Escroto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Salomón kopt de bal weg. Adriano is nu in balbezit. Adriano geeft een hoge lob. Codina rent richting de bal. Codina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Asfura rent richting de bal. Asfura geeft een hoge lob. Coto is nu in balbezit. Salomón rent richting de bal. Salomón geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Escroto is nu in balbezit. Escroto met een sublieme pass. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto onderschept slim de pass. Macoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Salomón kopt de bal weg. Asfura probeert de bal met de borst te controleren. Puerto begaat een overtreding. Asfura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Asfura kan niet meer verder spelen. Bocanegra komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Abad geeft een lange en hoge pass. Urquia kan de bal niet met de borst controleren. Bocanegra is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Abad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barón met de inworp. Mena is nu in balbezit. Mena geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUROSTILE FC 35%, Swain FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EUROSTILE FC - Swain FC 0:0