Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
midence fc Realespaña
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Coello is nu in balbezit. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles geeft een lange en hoge pass. Mayes is nu in balbezit. Mayes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - Realespaña 1:0

3e minuut.
Coello onderschept slim de pass. Coello speelt de bal door. Mayes is nu in balbezit. Klungelig pakt Mayes de bal. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - Realespaña 2:0

14e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enamorado met de inworp. Coello geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cano met de inworp. Klungelig pakt Chavarria de bal. Chavarria met een sublieme pass. Mayes rent richting de bal. Mayes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - Realespaña 3:0

22e minuut.
Chavarria met een sublieme pass. Reina is nu in balbezit. Luque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luque krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mayes onderschept slim de pass. Mayes draait met de bal, schiet en ... Enamorado is nu in balbezit. Enamorado haalt uit met een fantastische trap. Macia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - Realespaña 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midence fc 44%, Realespaña 56%.
midence fc - Realespaña 4:0

58e minuut.
Reina geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguilera de bal. Aguilera geeft de bal voor. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes draait met de bal, schiet en ... Macia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Macia trapt de bal weg van het doel. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Luque speelt de bal door. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
midence fc - Realespaña 5:0

71e minuut.
Fong is nu in balbezit. Matute onderschept slim de pass. Matute geeft een hoge lob. Daar is Mayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een hoge lob. Mayes rent richting de bal. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midence fc 37%, Realespaña 63%.
midence fc - Realespaña 5:0