Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona fc de españa EUROSTILE FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Vasquez kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coto de bal onder controle te krijgen. Arambu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona fc de españa - EUROSTILE FC 1:0

11e minuut.
Vasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomón verovert de bal door een tackle van achteren. Salomón met een sublieme pass. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Puerto schiet op doel. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Puerto passt de bal met de wreef. Macoto is nu in balbezit. Rene verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona fc de españa - EUROSTILE FC 1:1

34e minuut.
Carías met een sublieme pass. Conde speelt de bal door. Serrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puerto is nu in balbezit. Puerto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Juarez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasso met de inworp. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona fc de españa 67%, EUROSTILE FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona fc de españa - EUROSTILE FC 1:1

55e minuut.
Macoto passt de bal in één keer door. Jaar rent richting de bal. Jaar geeft een hoge lob. Puerto rent richting de bal. Puerto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vasquez onderschept slim de pass. Vasquez passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona fc de españa - EUROSTILE FC 2:1

78e minuut.
Puerto onderschept slim de pass. Juarez met een sublieme pass. Rene bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto onderschept slim de pass. Puerto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto passt de bal met de wreef. Puerto is nu in balbezit. Puerto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona fc de españa - EUROSTILE FC 2:2

87e minuut.
Puerto passt de bal in één keer door. Acevedo rent richting de bal. Acevedo met een sublieme pass. Macoto rent richting de bal. Macoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona fc de españa 72%, EUROSTILE FC 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona fc de españa - EUROSTILE FC 2:2