Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EUROSTILE FC barcelona fc de españa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Escroto probeert naar een medespeler te passen. Puerto rent richting de bal. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto draait met de bal, schiet en ... Juarez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acevedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lasso controleert de bal met de borst. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Abad speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Andara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andara krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Abad passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Coto de bal onder controle te krijgen. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Arambu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUROSTILE FC - barcelona fc de españa 0:1

29e minuut.
Andara speelt de bal door. Conde geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto onderschept slim de pass. Puerto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Arango geeft een lange en hoge pass. Escroto kopt de bal weg. Vasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto onderschept slim de pass. Macoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Williams kopt de bal weg. Rene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serrano speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Arambu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Escroto is nu in balbezit. Escroto geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Puerto onderschept slim de pass. Puerto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUROSTILE FC 31%, barcelona fc de españa 69%.
EUROSTILE FC - barcelona fc de españa 0:1

58e minuut.
Rene geeft de bal voor. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andara. Andara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUROSTILE FC 34%, barcelona fc de españa 66%.
EUROSTILE FC - barcelona fc de españa 0:1