Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club Rall real lake united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Klungelig pakt Corrales de bal. Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes passt de bal zonder na te denken. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Deras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Corrales met een sublieme pass. Yanes is nu in balbezit. Yanes geeft de bal voor. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Ucles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz speelt de bal door. Deras heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Corrales passt de bal zonder na te denken. Yanes is nu in balbezit. Yanes geeft een lange en hoge pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Chirinos is nu in balbezit. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes rent richting de bal. Yanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Rall - real lake united 0:1

27e minuut.
Yanes passt de bal in één keer door. Deras heeft problemen om de bal te vangen. Huete is nu in balbezit. Yanes onderschept slim de pass. Yanes geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zambrano kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Rall - real lake united 0:2

30e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corrales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Rall 59%, real lake united 41%.
Real Club Rall - real lake united 0:2

62e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista is nu in balbezit. Yanes onderschept slim de pass. Yanes schiet op doel. Ucles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Deras heeft problemen om de bal te vangen. Ucles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cárcamo met een sublieme pass. Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Rall - real lake united 0:3

66e minuut.
Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales begaat een overtreding. Espinal raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinal komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Alvarenga de bal onder controle te krijgen. Yanes rent richting de bal. Bautista maakt een afschuwelijke overtreding. Yanes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yanes kan niet meer verder spelen. De Luca komt het veld opgelopen. Valderrama met een snel genomen vrije trap. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Deras passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga onderschept slim de pass. De Luca is nu in balbezit. De Luca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Corrales de bal. Espinal is nu in balbezit. Espinal passt de bal met de wreef. Elvir rent richting de bal. Elvir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ucles trapt de bal weg. Deras heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano is nu in balbezit. De Luca is nu in balbezit. De Luca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Rall 57%, real lake united 43%.
Real Club Rall - real lake united 0:3