Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real lake united cfbayer
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Farach kopt de bal weg. Daar is Corrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Corrales met een sublieme pass. Abad is nu in balbezit. Abad met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abad rent richting de bal. Abad met een sublieme pass. Daar is Yanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanes schiet op doel. Cardona probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real lake united - cfbayer 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Valderrama de bal. Huete is nu in balbezit. Valderrama maakt een afschuwelijke overtreding. Valderrama krijgt een gele kaart. Huete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umaña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Izcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real lake united 61%, cfbayer 39%.
real lake united - cfbayer 1:0

47e minuut.
Huete probeert naar een medespeler te passen. Izcano rent richting de bal. Zablah begaat een overtreding. Zablah krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Reina haalt uit met een fantastische trap. Izcano probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abudoj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zablah kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Carrion passt de bal met de wreef. Zambrano is nu in balbezit. Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real lake united - cfbayer 2:0

60e minuut.
Yanes is nu in balbezit. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes is nu in balbezit. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real lake united - cfbayer 3:0

70e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal zonder na te denken. Reina is nu in balbezit. Reina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real lake united - cfbayer 3:1

83e minuut.
Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach rent richting de bal. Farach met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cardona geeft de bal voor. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano rent richting de bal. Zablah verovert de bal door een tackle van achteren. Zablah passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real lake united 52%, cfbayer 48%.
real lake united - cfbayer 3:1