Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARILEX SPORTING CLUB Barcelona10
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Jimenez is nu in balbezit. Ventura onderschept slim de pass. Ventura geeft een lange en hoge pass. Ferrera heeft problemen om de bal te vangen. Ferrera haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Murillo rent richting de bal. Baca onderschept slim de pass. Baca passt de bal met de wreef. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Murillo kopt de bal weg. Lainez probeert de bal aan de voet te houden. Lainez geeft een hoge lob. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Canizales is nu in balbezit. Gudiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canizales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canizales legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Salame probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARILEX SPORTING CLUB - Barcelona10 1:0

23e minuut.
Jimenez passt de bal zonder na te denken. Garces rent richting de bal. Bocanegra begaat een overtreding. Bocanegra krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cambar heeft problemen om de bal te vangen. Baca rent richting de bal. Baca met een sublieme pass. Ferrera is nu in balbezit. Ferrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes schiet op doel. Sorto kopt de bal weg. Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Conde trapt de bal weg van het doel. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canizales is nu in balbezit. Canizales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mayen is nu in balbezit. Mayen passt de bal in één keer door. Sorto rent richting de bal. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Montes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARILEX SPORTING CLUB - Barcelona10 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARILEX SPORTING CLUB 40%, Barcelona10 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARILEX SPORTING CLUB - Barcelona10 1:1

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galdamez neemt de hoekschop. Kossler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferrera de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARILEX SPORTING CLUB 38%, Barcelona10 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARILEX SPORTING CLUB - Barcelona10 1:1