Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club Rall Barcelona10
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cárcamo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jimenez met de inworp. Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Salame speelt de bal door. Murillo rent richting de bal. Murillo speelt de bal door. Montes heeft problemen om de bal te vangen. Montes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Rall - Barcelona10 0:1

38e minuut.
Alvarenga passt de bal in één keer door. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo begaat een overtreding. Murillo krijgt een gele kaart. Espinal raakt geblesseerd tijdens het duel. Deras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salame met een sublieme pass. Deras kopt de bal weg. Espinal controleert de bal met de borst. Elvir rent richting de bal. Elvir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Rall 61%, Barcelona10 39%.
Real Club Rall - Barcelona10 0:1

46e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Caballero passt de bal in één keer door. Montes is nu in balbezit. Benegas is nu in balbezit. Benegas haalt uit met een fantastische trap. Ucles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Rall - Barcelona10 0:2

65e minuut.
Mayen controleert de bal met de borst. Espinal is nu in balbezit. Espinal met een sublieme pass. Elvir is nu in balbezit. Elvir haalt uit met een fantastische trap. Salame probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo geeft de bal voor. Huete bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas verovert de bal door een tackle van achteren. Benegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Rall 50%, Barcelona10 50%.
Real Club Rall - Barcelona10 0:2