Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alli marciocaceres
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo geeft een lange en hoge pass. Sorto heeft problemen om de bal te vangen. Elvir is nu in balbezit. Elvir schiet op doel. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Costa speelt de bal door. Lopez kopt de bal weg. Aeropajita is nu in balbezit. Aeropajita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Elvir geeft de bal voor. Lara heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avalos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aeropajita krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Corrales rent richting de bal. Gutierrez rent richting de bal. Corrales onderschept slim de pass. Corrales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alli - marciocaceres 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 65%, marciocaceres 35%.
alli - marciocaceres 1:0

49e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo speelt de bal door. Corrales probeert naar een medespeler te passen. Zano is nu in balbezit. Zano haalt uit met een fantastische trap. Fu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Lara onderschept slim de pass. Lara geeft een lange en hoge pass. Gutierrez kopt de bal weg. Klungelig pakt Zano de bal. Zano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
alli - marciocaceres 2:0

56e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Zano onderschept slim de pass. Zano met een sublieme pass. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baquedano geeft een hoge lob. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita passt de bal met de wreef. Daar is Elvir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Oyuela verovert de bal door een tackle van achteren. Oyuela geeft de bal voor. Ardon geeft een lange en hoge pass. Aeropajita is nu in balbezit. Aeropajita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alli - marciocaceres 2:1

68e minuut.
Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonilla. Zano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sorto wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Lopez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sorto speelt de bal door. Corrales rent richting de bal. Baquedano onderschept slim de pass. Zano verovert de bal door een tackle van achteren. Zano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lopez geeft een hoge lob. Chacon is nu in balbezit. Chacon probeert naar een medespeler te passen. Elvir rent richting de bal. Elvir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Corrales is nu in balbezit. Zano rent richting de bal. Zano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gutierrez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zano probeert naar een medespeler te passen. Baquedano rent richting de bal. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales draait met de bal, schiet en ... Gutierrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alli - marciocaceres 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 45%, marciocaceres 55%.
alli - marciocaceres 3:1