Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johan cholutaca fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Laca verovert de bal door een tackle van achteren. Laca geeft een lange en hoge pass. Ucles probeert de bal aan de voet te houden. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza draait met de bal, schiet en ... Arita bokst de bal weg.

13e minuut.
Perdomo kopt de bal weg. Carvajal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turcios rent richting de bal. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Laca heeft problemen om de bal te vangen. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carías draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Chacon de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - cholutaca fc 0:1

25e minuut.
Huete met de inworp. Carías heeft problemen om de bal te vangen. Carías geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chacon de bal. Bautista is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Laca rent richting de bal. Rivas begaat een overtreding. Rivas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías passt de bal met de wreef. Perdomo speelt de bal door. Klungelig pakt Meza de bal. Meza draait met de bal, schiet en ... Arita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 47%, cholutaca fc 53%.
johan - cholutaca fc 0:1

47e minuut.
Gaido speelt de bal door. Bocanegra is nu in balbezit. Rivas is nu in balbezit. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Huete kopt de bal weg. Klungelig pakt Meza de bal. Turcios onderschept slim de pass. Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Turcios geeft de bal voor. Inworp. Sabillon met de inworp. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 41%, cholutaca fc 59%.
johan - cholutaca fc 0:1