Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pedo el alto
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo geeft de bal voor. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Montes de Oca is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Arrázola trapt de bal weg. Portillo speelt de bal door. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Sierra geeft de bal voor. Inworp. Matamoros met de inworp. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ... Arrázola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Frejie met een sublieme pass. Arauz rent richting de bal. Arauz geeft de bal voor. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pedo 54%, el alto 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pedo - el alto 0:0

55e minuut.
Sagastume passt de bal in één keer door. Ruiz rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Arauz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Frejie met de inworp. Sagastume geeft een hoge lob. Castillo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sierra geeft de bal voor. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Frejie passt de bal in één keer door. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pedo 46%, el alto 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pedo - el alto 0:0